Există o dieta ideala pentru pierderea in greutate?

Există o dieta ideala pentru pierderea in greutate?

DE CE AICI NU EXISTĂ MINUNATE DIETE PENTRU A REDUCE TESUTUL ADIPOS? Există o mulțime de diete, care susțin că unele produse sunt eficiente în arderea țesutului adipos. Cu toate acestea, nu există nici o dovadă că este într-adevăr așa. Cu privire la anumite produse alimentare, s-a constatat că acestea au unele proprietăți magice, și dacă de aplatizare a abdomenului. Se pare că cheia pentru o dieta sanatoasa, echilibrata, cu o cantitate suficientă de calorii și regim de exercitii. O combinație de dieta si exercitii fizice este un gând, poate, cel mai eficient mod de a reduce burtă grăsime

Si alte forme de manifestare a surplusului de grăsime.

Si alte forme de manifestare a surplusului de grăsimeDe asemenea, ar trebui să fie conștienți de ceea ce exerciții pentru a consolida nu va include un pachet de șase etape, până când nu veți pierde grăsime în combinație cu muschi de pe partea de stomac. Exercițiu întărește mușchii și poate îmbunătăți aspectul de partea centrală a orașului, dar nu face nimic pentru a reduce tesutul adipos. http://vapresynergia.info/

Nu este simplu, dietetice de corecție burtă de obezitate, cu toate acestea, mai puțin de energetică dieta duce la energetic defecte și, de obicei, duce la pierderea în greutate și grăsime în abdomen, de multe ori prima.

Studiile au arătat că reducerea consumului de energie, venit de la 400 până la 700 de calorii pe zi, poate duce la 15% reducere și 30 abdominálního de grăsime în termen de trei până la șase luni. Foarte scăzut de calorii dieta, care limitează aportul de energie din natura, pentru a fi mai eficient. Cu toate acestea, este mult mai dificil să se mențină pe termen lung, și, probabil, va duce la revenirea la original greutate.

De cercetare 2012 arată că, de mai jos Gl dieta poate duce la o creștere a abdomenului, pierderea de masă corporală, în comparație cu cele de mai sus Gl alternativă. Acest lucru poate fi din cauza un control mai bun al zahărului în sânge și saturație după ingestia de alimente low-Gl, care de multe ori duce la o scădere a consumului de energie și, prin urmare, la pierderea in greutate.

CREȘTE COTA ÎN FIBRE SOLUBILE

CREȘTE COTA ÎN FIBRE SOLUBILEUn studiu publicat în revista ” obezitatea anul trecut a sugerat că aportul crescut de fibre solubile, pot fi eficiente în reducerea burtă de obezitate. Studiul a constatat că fiecare al zecelea граммом în solubile vláknině cu burtă de pește a scăzut cu 3,7% în termen de cinci ani.

Fibrele solubile se găsește în alimente cum ar fi legume, fructe și cereale, și, de asemenea, ideea de contribuție la reducerea nivelului de colesterol “rău” în sânge. Zece grame de fibre solubile, puteți obține cu ușurință prin consumul de anumite alimente, ca două mere mici-în coji de fructe sau un pahar de mazăre verde.

Nu există nici o îndoială că activitatea fizică este utilă pentru a reduce tesutul adipos, chiar dacă, așa cum este ea de eficientă, după cum se pare, depinde de cantitatea, frecvența și intensitatea antrenamentului. În general, mai mult sau mai dificil de a lucra pe stradă, cu atât mai mult pierderea de grăsime, deși în medie de exerciții, se pare că ea este eficientă numai până la o anumită măsură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *