Rapidă de învățare a limbilor străine

Rapidă de învățare a limbilor Ling Fluent străine

Unii profesori folosesc această metodă, afirmă că se poate învăța o limbă nouă. Starea de hipnoza poate elibera studentului. Fără interdicții, elev nu-i este rușine să facă greșeli, și de accent. Pronunția liber și poate îmbunătăți Ling Fluent în mod semnificativ.  Ce se întâmplă în timpul unei sesiuni de hipnoza? Stând într-un fotoliu, cu căști ascult profesorii citesc textul este foarte lent, de două ori.

După aceste Ling Fluent declarații

Ling FluentMă duc sub hipnoză și de a asculta textul, din nou, de mai multe ori pe diverse ritmuri de citit. Ideea de a nu face efortul Ling Fluent de a înțelege cuvintele, dar, de asemenea, pentru a absorbi sunetele pe care le auzim. Când un copil învață limba maternă, auzi sunete, și, treptat, le repetă. Această metodă este utilizat acest mecanism. Este timpul pentru a ieși din starea mea de hipnoza, pentru a explora unele gramaticale momente cu un profesor. Hipnoza apoi se întoarce și de această dată, repet mai mult și mai mult sentenses. Atunci când fac greșeli, profesorul nu corectează. Este important de a vorbi. http://conditie-fizica.ro/ling-fluent-leo-anders-forum-pareri-metoda-romania-functioneaza-lingfluent-com/

Lăsând la o modul, am repetați înregistrat sesiune și așa am auzit vă spun. Surpriza: accentul meu nu este rău și de ritmul meu cât mai multe lichide și, mai presus de toate, mi-am dat seama că mi-am dat seama că mi-a spus un profesor!Automatic translation from un! Help to correct. Doresc ca copiii lor să fie bilingve, deși nu cresc într-un astfel de mediu, tot mai mulți părinți care au copiii înscriși în școlile speciale metode în lucrul cu tineri oaspeți – copii. Deși unii dintre ei nu vorbeau, ci doar și. Contrar a ceea ce unii pot să creadă că starea de hipnoza nu are nimic de-a face cu a fi fără conștiință. În timpul sesiunii, Ling Fluent am fost conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul meu, ceea ce am făcut sau a spus.

Dar, spre deosebire de un curs tradițional într-o cameră, în care, ca de obicei, lasa mintea ta umbla, am fost complet concentrat pe ceea ce spune profesorul. Și totul părea simplu și clar. Automatic translation from un!Help to correct. La sfârșitul sesiunii, profesorul m-a întrebat: “cât timp crezi că sesiunea a durat.’ I-am răspuns, ‘Cinci de minute’. De fapt, am hipnotizat, în termen de 15 de minute! Este intens si fara durere de formare! Ce părere ai despre această formă de învățare? doriți să-l încercați? Vă rugăm să scrie un comentariu. De fapt, studiile arată că oamenii care cunosc cel puțin două limbi, au avantaje în comparație cu cei care vorbesc o singură limbă, ca și în copilăria timpurie a copilului.

Optimă Ling Fluent de timp pentru

Ling FluentDiferența dintre creierul copilului și, de asemenea, cei care vorbesc o singură limbă, veți observa deja, în termen de 11 luni. Activitatea creierului la copii, care vorbesc două limbi, acestea sunt mult mai vizibile în domeniu, care se referă la exercitarea funcției, și care gestionează Ling Fluent sarcini, ca de rezolvarea problemelor și de a diviza atenția. Rezultatele arată că copiii, înainte de a explica ceva pentru moment este gata de a face acest lucru, arătând că, de limbi, de obicei, afectează mai bună dezvoltare cognitivă la oameni”, – a declarat șeful de cercetare.

Într-un studiu, care a publicat în ziarul “Developmental Science”, oamenii de stiinta pe baza metodei, care include non-invazive de măsurare și de activitate, au masurat activitatea creierului la copii, scrie the Independent. La studiu au participat 16 copii de la vârsta de 11 luni. Jumătate copilului în familii în care se vorbește o singură limbă, limba engleză, în timp ce a doua jumătate a în familii în care se vorbește în două limbi, engleză și spaniolă.

Copiii sunt redate sunete caracteristice pentru ambele limbi, în termen de 18 de minute, după care oamenii de știință au înțeles evidentă diferența în măsurarea activității creierului la copii, care cresc în mediul înconjurător. Și anume, copilului au fost observate mai puternic activitatea creierului și de reacție la vorba. “Interesant este că copiii pot învăța mai multe limbi. Fiecare limbă unice de varietatea Ling Fluent de sunete, iar copiii au această oportunitate pentru a obține-le pe toate. Ceea ce aceste studii ne-ar dori să subliniez, este faptul că copilul este, de fapt, cel mai bun timp pentru a explora mai mult de un

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *